De Basisopleiding tot MfN- Mediator

Onze trots en ons succes ook. Een o zo krachtige manier om conflicten te leren behandelen. Om emoties boven te krijgen en ze te benutten om geschillen op te lossen, duurzaam! Iedereen leert van deze methode. Het doel is onze deelnemers zodanig te bekrachtigen dat zij op ieder moment kunnen optreden en in actie komen, ongeacht de omstandigheden. Dat vraagt wel van de Mediator. en wij vragen dan ook heel wat van onze deelnemers. We geven de training nu al zoveel jaren en je kunt ons er nog immer voor wakker maken. Heel intens en leuk om mee te maken. Dat is ook precies wat deelnemers er over zeggen. Als een “life changing event”. Dat klinkt misschien wat pretentieus, maar daar zijn we wel op uit. Als je het leert door het te ervaren, dan beklijft het pas. Inzichten en kennis maken hoegenaamd niet het verschil. Dat zit em in de ervaring en de actie. Ga het doen. Je zult er heel veel aan hebben. Zakelijk en privé!

Mediation, een héle Kunst!

  • 5 – 6 september 2024
  • 19 – 20 september 2024
  • 3 -4 oktober 2024
  • 17 – 18 oktober 2024

In Den Haag

Terugkomdagen

Voor deelnemers aan onze Basisopleiding. Voor sommigen een dag om PE punten te halen. Voor anderen om een thema te laten behandelen. Onze Terugkomdagen zijn soms echte feestjes, tijdens welke mensen elkaar ontmoeten. Er ontstaan vrijwel direct goede contacten tussen mensen. Bedoeld om de Vaardigheden warm te houden

  • Dinsdag 23 april 2024 in Den Haag, dinsdag 30 april in Lochem, beide van 10-18u.

Vervolgtraining

Opgezet uit de behoefte van deelnemers aan onze eerdere trainingen. Om verdere stappen te maken. Nieuwe tools te leren. Om je verder te bekwamen in de Vaardigheden. Om het gedachtengoed wat op te frissen. Om zich weer es even onder te dompelen in de materie. Om anderen te ontmoeten, die de training ook gedaan hebben. Om conflicten aan te pakken, etc..

  • Dinsdag 12 november, woensdag 13 november en vrijdag 29 november 2024 in Lochem  

(Zeil)Introductie tot Transformatieve Mediation

Een hele week jezelf onderdompelen, waarbij je persoonlijke transformatie in ruime mate aan bod komt!

Hoe doen we dat? Een week op een zeilboot in de Middellandse Zee.

Voor een ieder die er wel eens van gehoord heeft en het wil ervaren, voor hen die PE punten wil halen als MfN geregistreerde Mediator, voor hen die het als persoonlijke ontwikkeling willen meemaken en voor hen die het aangename met het nuttige wil combineren.

  • zaterdag 4 mei – 11 mei  2024
  • zaterdag 10  – 11 juni 2024 (beide in in Griekenland (vanaf Kos)
  • Bel/mail ons als je interesse hebt

Stop met altijd maar aardig te zijn!

Eendaagse workshop over Communicatie. Je leert wat ervan binnen in je zit, waardoor al toch zo vaak maar vriendelijk en aardig blijft. Hoe anders het soms ook voelt. Je krijgt oplossingen aangereikt om te zeggen wat je wil. Wat je op je hart hebt. En dat zonder de ander te beschadigen, zonder agressief te zijn, geweldloos!

  • maandag 26 augustus 2024

Voor ieder van deze trainingen kun je je opgeven door ons te bellen of te mailen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden