ruzie-oranjeDe Basisopleiding tot MfN- Mediator

Onze trots en ons succes ook. Een o zo krachtige manier om conflicten te leren behandelen. Om emoties boven te krijgen en ze te benutten om geschillen op te lossen, duurzaam! Iedereen leert van deze methode. Het doel is onze deelnemers zodanig te bekrachtigen dat zij op ieder moment kunnen optreden en in actie komen, ongeacht de omstandigheden. Dat vraagt wel van de Mediator. en wij vragen dan ook heel wat van onze deelnemers. We geven de training nu al zoveel jaren en je kunt ons er nog immer voor wakker maken. Heel intens en leuk om mee te maken. Dat is ook precies wat deelnemers er over zeggen. Als een “life changing event”. Dat klinkt misschien wat pretentieus, maar daar zijn we wel op uit. Als je het leert door het te ervaren, dan beklijft het pas. Inzichten en kennis maken hoegenaamd niet het verschil. Dat zit em in de ervaring en de actie. Ga het doen. Je zult er heel veel aan hebben. Zakelijk en privé!

Mediation, een héle Kunst!

  • 14-15 mei 
  • 28-29 mei
  • 11-12 juni
  • 2-3 juli 2020 (steeds op een donderdag en een vrijdag)

In Den Haag

noviolentTerugkomdagen

Voor deelnemers aan onze Basisopleiding. Voor sommigen een dag om PE punten te halen. Voor anderen om een thema te laten behandelen. Onze Terugkomdagen zijn soms echte feestjes, tijdens welke mensen elkaar ontmoeten. Er ontstaan vrijwel direct goede contacten tussen mensen. Bedoeld om de Vaardigheden warm te houden

Dinsdag 19 mei 2020 in Den Haag, woensdag 20 mei in Lochem, beide van 10-18u.

Gnothi_seautonVervolgtraining

Opgezet uit de behoefte van deelnemers aan onze eerdere trainingen. Om verdere stappen te maken. Nieuwe tools te leren. Om je verder te bekwamen in de Vaardigheden. Om het gedachtengoed wat op te frissen. Om zich weer es even onder te dompelen in de materie. Om anderen te ontmoeten, die de training ook gedaan hebben. Om conflicten aan te pakken, etc..

  • Dinsdag 2 juni, woensdag 3 juni en vrijdag 19 juni 2020 in Lochem  

Afbeeldingsresultaat voor mojo sailing(Zeil)Introductie tot Transformatieve Mediation

Een hele week jezelf onderdompelen, waarbij je persoonlijke transformatie in ruime mate aan bod komt!

Hoe doen we dat? Een week op een zeilboot in de Middellandse Zee.

Voor een ieder die er wel eens van gehoord heeft en het wil ervaren, voor hen die PE punten wil halen als MfN geregistreerde Mediator, voor hen die het als persoonlijke ontwikkeling willen meemaken en voor hen die het aangename met het nuttige wil combineren.

  • zaterdag 25 april – 2 mei 2020  
  • zaterdag 2 – 9 mei 2020 (beide in in Griekenland (vanaf Kos)
  • lees er meer over op www.mojosailing.nl

GeweldloosStop met altijd maar aardig te zijn!

Eendaagse workshop over Communicatie. Je leert wat ervan binnen in je zit, waardoor al toch zo vaak maar vriendelijk en aardig blijft. Hoe anders het soms ook voelt. Je krijgt oplossingen aangereikt om te zeggen wat je wil. Wat je op je hart hebt. En dat zonder de ander te beschadigen, zonder agressief te zijn, geweldloos!

  • Maandag 24 augustus 2020 in Den Haag van 0900-1700u.

Voor ieder van deze trainingen kun je je opgeven door ons te bellen of te mailen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden