ruzie-oranjeDe Basisopleiding tot MfN- Mediator

Onze trots en ons succes ook. Een o zo krachtige manier om conflicten te leren behandelen. Om emoties boven te krijgen en ze te benutten om geschillen op te lossen, duurzaam! Iedereen leert van deze methode. Het doel is onze deelnemers zodanig te bekrachtigen dat zij op ieder moment kunnen optreden en in actie komen, ongeacht de omstandigheden. Dat vraagt wel van de Mediator. en wij vragen dan ook heel wat van onze deelnemers. We geven de training nu al zoveel jaren en je kunt ons er nog immer voor wakker maken. Heel intens en leuk om mee te maken. Dat is ook precies wat deelnemers er over zeggen. Als een "life changing event". Dat klinkt misschien wat pretentieus, maar daar zijn we wel op uit. Als je het leert door het te ervaren, dan beklijft het pas. Inzichten en kennis maken hoegenaamd niet het verschil. Dat zit em in de ervaring en de actie. Ga het doen. Je zult er heel veel aan hebben. Zakelijk en privé!

Mediation, een héle Kunst!

  • 2 en 3 november 
  • 16 en 17 november
  • 30 november en 1 december
  • 14 en 15 december 2017 (steeds op een donderdag en een vrijdag)

In Den Haag

 

 

noviolentTerugkomdagen

Voor deelnemers aan onze Basisopleiding. Voor sommigen een dag om PE punten te halen. Voor anderen om een thema te laten behandelen. Onze Terugkomdagen zijn soms echte feestjes, tijdens welke mensen elkaar ontmoeten. Er ontstaan vrijwel direct goede contacten tussen mensen. Bedoeld om de Vaardigheden warm te houden

Maandag 4 december 2017 in Lochem van 0900-1800u

Woensdag 7 maart 2018 in Den Haag van 0900 - 1800u

 

 

Gnothi_seautonVervolgtrainingen

Opgezet uit de behoefte van deelnemers aan onze eerdere trainingen. Om verdere stappen te maken. Nieuwe tools te leren. Om je verder te bekwamen in de Vaardigheden. Om het gedachtengoed wat op te frissen. Om zich weer es even onder te dompelen in de materie. Om anderen te ontmoeten, die de training ook gedaan hebben. Om conflicten aan te pakken, etc..

 

  • Woensdag 24, donderdag 25 januari en vrijdag 9 februari 2018 in Lochem 

 

 

lachende-kinderenIntroductie tot Transformatieve Mediation

Een waardevol dagdeel van 1900-2200u. Elke eerste maandag van de maand.

Voor een ieder die er wel eens van gehoord heeft of er graag iets over wil horen. We behandelen een tool, waar je je voordeel mee kunt doen. Daarmee kun je een beetje ervaren, wat precies het Transformatieve is. En je kunt ook voelen of het wat voor je is of niet.

  • Woensdag 8 november in Den Haag.

 

 

 

GeweldloosStop met altijd maar aardig te zijn!

Eendaagse workshop over Communicatie. Je leert wat ervan binnen in je zit, waardoor al toch zo vaak maar vriendelijk en aardig blijft. Hoe anders het soms ook voelt. Je krijgt oplossingen aangereikt om te zeggen wat je wil. Wat je op je hart hebt. En dat zonder de ander te beschadigen, zonder agressief te zijn, geweldloos!

  • Donderdag 9 november 2017 in Den Haag van 0900-1700u.

 

Voor ieder van deze trainingen kun je je opgeven door ons te bellen of te mailen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden